Sve o bolovima u zglobovima i leđima

Bolovi u kralježnici i zglobovima imaju različite uzroke, a jedan od njih je i bolest hrskavice u mišićno-koštanom sustavu, posebno kralježnice kao i bolest zglobova kuka i koljena. U početku se tupa bol razvija u lumbalnom dijelu leđa i nogama, nakon čega slijedi utrnulost udova te značajno povećanje boli i oteklina tijekom naglih pokreta tijela. Bolest je uzrokovana nedovoljnom opskrbom krvlju struktura unutar zglobne hrskavice. Ovaj problem utječe i na mlade i na starije osobe koje nisu svjesne da njihova aktivnosti ili neaktivnosti preopterećuje zglobove.

Osteoartritis (poznat još i pod nazivima osteoartroza ili artroza) predstavlja kroničnu, progresivnu degenerativnu bolest zglobova kojoj je osnovni uzrok propadanje zglobne hrskavice. Artrozu također karakteriziraju bol, ukočenost i gubitak funkcije. Bol se, poput ukočenosti, pojavljuje nakon buđenja i nakon razdoblja odmora. Takva stanja i ozljede zglobova spadaju u najčešće dijagnosticirane zdravstvene probleme zbog bolova u zglobovima.

U ovom slučaju pomoći Vam može Flekosteel gel. Sastojci proizvoda prodiru duboko u tkivo i doslovno povezuju, jačaju i vraćaju elastičnost. Ako osjećate bolove u leđima, pucanje zglobova tijekom kretanja, oticanje udova, patite od ograničenih pokreta i bolova tijekom okretanja glave ili trupa, ovaj balzam je rješenje za Vas.

Proizvod je namijenjen ponajprije osobama koje vode sjedilački način života ili imaju oštećene ili napete mišiće i ne mogu ispraviti leđa. Potpuno je prirodan, pa je sigurno rješenje za probleme zglobova, a dovoljno je nanijeti ga na bolna područja do tri puta dnevno. Umasirajte balzam nježnim kružnim pokretima dok koža potpuno ne upije proizvod. Zahvaljujući svojstvima ublažavanja boli, spriječit će nelagodu uzrokovanu degenerativnim bolestima diska.

Blokirani zglobovi, ukrućene mišićne strukture i kontrakcije nestat će, vraćajući punu pokretljivost. Ponavljajuće migrene su neurološko stanje, ali mogu biti posljedica pritiska živaca i produbljivanja deformacija zgloba. Korištenje balzama može eliminirati jedan od mogućih uzroka migrene. Studije su pokazale da proizvod djeluje zagrijavajuće, ublažava bol, djeluje umirujuće i antioksidativno.

Prirodni sastojci koji se nalaze u Flekosteelu uključuju biljne ekstrakte i esencijalna ulja koja u takvoj  kombinaciji daju uravnotežen učinak i djeluju na izvor bolesti te pomažu u uklanjanju oksidativnog stresa. Oksidativni stres je stanje u organizmu koje se javlja kada prooksidansi (slobodni radikali) nadvladaju mehanizme antioksidativne zaštite organizma.

Proizvod je bez alergena i kemikalija što ga čini potpuno sigurnim za upotrebu. Aktivni prirodni sastojci losiona brzo i duboko prodiru u kožu, potičući rekonstrukciju zglobnih stanica i vezivnog tkiva te ubrzavaju regeneraciju oštećenih mišića i tetiva. Losion učinkovito ublažava napetost mišića i smanjuje upalu potičući regeneraciju hrskavice. Flekosteel također doprinosi usporavanju degenerativnih procesa u hrskavici, pomaže u slučaju grčenja mišića i djeluje na liječenje upale.


Više informacija ili narudžba Flekosteela

BA GoSlim